פחמים למעשנת/מעשנה מחיר
כאן תמצאו תשובות לכל השאלות לגבי סוגי פחמים למעשנה.
מהם סוגי הפחמים למעשנה?
איך בוחרים את הפחם למעשנה האידיאלי עבורכם ?
בואו נעשה סדר, קיימים בשוק מגוון של פחמים למעשנה. הבחירה הוא סובייקטיבית לגמרי, כל אחד וטעמו שלו. אצלנו באתר תמצאו כמעט את כל סוגי הפחמים הקיימים בשוק.
אז אילו סוגי פחמים קיימים ? ישנו מבחר גדול בארץ ויש כמה מאוד נפוצים, נתחיל למנות אותם: במקום הראשון, הפחם המועדף ביותר על הישראלים הוא פחם המנגרוב, זה פחם קשה מגיע בתצורה של גזעים מפוחמים, מגיע בחתיכות גדולות. הפחם מיובא מוויטנאם ארץ המקור של עץ המנגרוב. הדלקת הפחם אורכת בערך כ 30 דקות, זה נובע מהסיבה שהפחם דחוס מאוד, פחם דחוס מומלץ מאוד למעשנה מאחר והוא מחזיק המון שעות ומגיע לחום בינוני. מה שהמעשנה צריכה! מדיווחים שקבלנו ממקצוענים שמעשנים המון בשר, הפחם מחזיק 11-15 שעות!!!!
אחריו יש את הפחם פאלו סנטו, פחם המגיע מדרום אמריקה, פחם שמגיע בתצורה של חתיכות גדולות ובינוניות, זמן ההדלקה גם סביב ה 30 דקות, מגיע לחום בינוני ומחזיק עד 7-10 שעות.
אחרון חביב הוא הפחם שנקרא גוואיאקאן, מגיע מקולומביה, פחם קשיח, מורכב להדלקה ומחזיק המון שעות, מתאים יותר לצלייה של בשר בקר בנתחים גדולים מה שמצריך המון זמן צלייה.
אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל מגוון הפחמים.
מהם סוגי הפחמים למעשנה?
איך בוחרים את הפחם למעשנה האידיאלי עבורכם ?
בואו נעשה סדר, קיימים בשוק מגוון של פחמים למעשנה. הבחירה הוא סובייקטיבית לגמרי, כל אחד וטעמו שלו. אצלנו באתר תמצאו כמעט את כל סוגי הפחמים הקיימים בשוק.
אז אילו סוגי פחמים קיימים ? ישנו מבחר גדול בארץ ויש כמה מאוד נפוצים, נתחיל למנות אותם: במקום הראשון, הפחם המועדף ביותר על הישראלים הוא פחם המנגרוב, זה פחם קשה מגיע בתצורה של גזעים מפוחמים, מגיע בחתיכות גדולות. הפחם מיובא מוויטנאם ארץ המקור של עץ המנגרוב. הדלקת הפחם אורכת בערך כ 30 דקות, זה נובע מהסיבה שהפחם דחוס מאוד, פחם דחוס מומלץ מאוד למעשנה מאחר והוא מחזיק המון שעות ומגיע לחום בינוני. מה שהמעשנה צריכה! מדיווחים שקבלנו ממקצוענים שמעשנים המון בשר, הפחם מחזיק 11-15 שעות!!!!
אחריו יש את הפחם פאלו סנטו, פחם המגיע מדרום אמריקה, פחם שמגיע בתצורה של חתיכות גדולות ובינוניות, זמן ההדלקה גם סביב ה 30 דקות, מגיע לחום בינוני ומחזיק עד 7-10 שעות.
אחרון חביב הוא הפחם שנקרא גוואיאקאן, מגיע מקולומביה, פחם קשיח, מורכב להדלקה ומחזיק המון שעות, מתאים יותר לצלייה של בשר בקר בנתחים גדולים מה שמצריך המון זמן צלייה.
אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל מגוון הפחמים.